sadece uzaklaşma ve yakınlaşma açılarını arttırmak için önden ve arkadan kısaltacağım.akın61' Alıntı:mesut abi kesmeyi düşünmüyoesun dimi ?
öneriniz için teşekkür ederim. ikisindede ön arka kilit gazlı amortisör özel ateşleme sistemi var biri quadrotruck arazili diğeri ağır devir manuel arazili. ikiside otomatik V8 biri 5.9 AMC diğeri 5.7 GMC . biri düz koltuk diğeri önler iki parça . ikiside deri. herşeyden önce ikiside wagoneer. nasıl kıyarım satmaya . insan doktor evladındanmı avukat olandanmı ayrılır.Sarp12345' Alıntı:Birini satın (kondisyonu daha iyi olanı mesela ;D)
Diğerini de kullanmaya devam edin bence...
Nasıl fikir ?
Sarp
haklısınız elimde olmadan proje gün ve gün değişiyor şu haine kara kıldım şimdilikyavuz-çelikel' Alıntı:Aman hocam kaportanın genel görüntüsünü bozmada, mekaniğe ne istersen yap.Hele o arka kısmı kesmeyi aklından hemen sil lütfen.
http://image.automotive.com/f/featuredvehicles/10338886+pheader/131_0809_06_z+1978_jeep_wagoneer_family_wagon+exterior_front_view.jpg
bunun hastasıyım mesela.
sarp beySarp12345' Alıntı:Sevgili Mesut
Yukarıdaki dialogu Jeep takipçisi bir çok arkadaş gibi ben de dikkat ve hissiyatla okumuş idim...
gayet iyi hatırlıyorum...
Bu durum seni yüceltti gözümüzde ve aracının da değerini artırdı...nazarımızda...
Benim yukarıdaki kısa yazımda 2 mesaj gizli;
1- Çok sevdiğin ve kıymetlendirdiğin araçların (kızların) dan birini güvenilir ve kıymetbilir bir arkadaşa emanet etmek istersen belki bu şerefli duruma aday olunabileceği,
2- Bu araçlardan her hangi birini kesip doğramana bazılarımızın-haddi olmayarak- gönüllerinin razı olmayışı durumu
sevgiler
Sarp
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.