Ford Transit Kampervan Aracımın Tadilat Aşamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan minemeral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minemeral

Ana Kamp
Yer
Antalya-Kemer-Beycik Köyü
Ynt: Ford Transit Kampervan Aracımın Tadilat Aşamaları

Kenar bantını buldum.Süngerden imaledilmiş, üç renk seçeneği var,metresi 1.-TL. Ben kahverengi aldım,montajı çok basit,fena durmadı. Ayrıca karşılıklı iki dolap kapağı yaptım.[attachment=1][attachment=2]

kenar bantı ve buzdolabı 002.jpg

kenar bantı ve buzdolabı 003.jpg

Etiketler

aslanahmet

Zirve
Yer
İstanbul

Çok güzel olmuş. Elinize sağlık. İnşallah en yakın zamanda güzel geziler yaparsınız.

minemeral

Ana Kamp
Yer

Değerli dostlar, hepinizin ilgisine teşekkürler,inşallah daha iyisi sizlerin olur. Geçen hafta Ankara da Boot-Show fuarı vardı.http://www.saray.com.tr/index.php Bu firma ile tanıştım.Bir arkadaşıma şişme bot ve aksesuarlarını aldık. Düzgün bir firma, bende musluk ve dalgıç pompa siparişi verdim.İnanın havalemden 24 saat sonra elimdeydi.Kendilerine teşekkür ederim.Musluk+karavan pompası 60.-TL. 5.-Tl. de kargoya verdim. Tabii montaj hamen yapıldı. [attachment=1]Bol karavan muhabbetli,sağlıklı günler dilerim.

boot show-musluk 002.jpg

insel

Zirve

Merhaba ayni muslugu ben 35 liraya Karakoy persembe pazarindan aldim. Gule gule kullanin.

minemeral

Ana Kamp
Yer

Çok teşekkürler arkadaşlar.Bugun elimde kalan kontradan masa yaptım.İKEA dan aldığım ayağı kullandım,fenada olmadı.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

bzdolabı 3 001.jpg

bzdolabı 3 002.jpg

bzdolabı 3 003.jpg

enverdede

Zirve
Yer
istanbul

Karavanlarını kendi yapan arkadaşlar,Gezenbilir karavan yönetimi etkinliklerinde görelim artık eserlerinizi.

d.berkay

Kamp I
Yer
Ankara
Web
www.sdsbisiklet.com

Vallahi bir çırpıda okudum yazılarınızı.. Gerçekten harika bir iş çıkartmışsınız.. Devamınında aynı güzellikte geleceğinden hiç şüphem yok.. Oldum olası elde imal edilen şeyleri çok sevmişimdir.. İnşallah ileride bende kendi karavanımı yapabilirim..

gezmen

Karavan Yönetim
Yer
Akhisar

Emeğinizin karşılığını artık alıyorsunuz. Sofra da kurulmuş bu arada, yarasın...

Cavid Sezen

Sami Bey,forumdaki tüm arkadaşların sonuca ulaşıp bunları bizimle paylaşmaları, hele birde resimli olursa bana çok ama çok büyük zevk veriyor. Kendim yapmış kadar seviniyorum. Onca emeğin ardından ilk kampınızdan eminim çok büyük zevk almışsınızdır. Her ne kadar zamanla yeni istekler nedeniyle sizin deyiminizle ağırlık artacak olsa da, şimdiki şekli temel gereksinimlerinize yeter diye düşünüyorum.

minemeral

Ana Kamp
Yer

[attachment=1]Teşekkürler,daha iyisi sizlerin olsun. Omnistor 4000 tentemin açma-sarma kolu kayıp. Metrik 8/12 dikdörtgen somununu açacak, kriko kolu gibi bir lokma yapmam gerekiyor. İlgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Tüm dostlara ,bol karavan muhabbetli sağlıklı günler dilerim.

MOTOKARAVAN Dikilitaş Göleti 001.jpg

lns

Ana Kamp

Hayırlı uğurlu olsun, afiyetli geziler. Bütün konuyu okudum böyle paylaşmanız çok hoş.

dagciark28

Kamp III
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
İstanbul
Web
www.volkswagen-t3.com

İlkkamp için gayet techizatlı bir gidiş olmuş :smiley: 4 adet falan buzluk gördüm sanki resimde. İnanın yapalı 1 sene oldu. İlk zamanlar sığamıyorduk. O bu şuda lazım olur. Zamanla araça daha iyi yerleşiyorsunuz herşeyin bir yeri oluyor. Biz artık bağaj nerdeyse boş gidiyoruz. Fazlalıkları eve cıkarttık. Hiç kullanmadığımız şeyler vardı. İlk kampta 60 lt su yetmezken şimdi 2 kampta 20- 30 lt ançak harçıyoruz.

minemeral

Ana Kamp
Yer

İki günlük balık avındayız, buzluklar onun için. Aracın her cm2 si değerlendi,yer çok. Ama hepsi hafif malzemeler, ikinci aküyü bile takmayı düşünmüyorum.< Az sarfiyat, fazla km. > Selam ve saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BENZER İÇERİKLER

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
102,666
Kayıtlı Üye Sayımız
171,176
Kaydolan Son Üyemiz
altug_aytimur

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

BENZER İÇERİKLER

ÖNEMLİ UYARILAR
HAYATİ UYARI: Forumlarda yer alan tüm konular sadece referans amaçlıdır ve içeriklerinde hayati risk taşıyan tehlikeli spor ve benzeri özel uğraşılar olabilir. Lütfen forumlarda okumuş olduğunuz spor veya özel uğraşıların uzmanlarından yardım almadan kendi başınıza denemeye çalışmayın. Aksi halde meydana gelebilecek aksiliklerden dolayı gerek forum yöneticileri, gerekse içerik yazarları hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceklerdir.

TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.

SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.

Copyright © 1999 - 2022 Gezenbilir
DMCA.com Protection Status