codename1907
Kamp II
Ücret ne kadar ?Etiket isteyenler bana mesaj atsın kargo ile gönderebilirim. Adres ve telefon belirtin. Büyük 36cm küçük 30cm uzunluğunda. İstediğiniz boyutu bildirirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 639207
Ücret ne kadar ?Etiket isteyenler bana mesaj atsın kargo ile gönderebilirim. Adres ve telefon belirtin. Büyük 36cm küçük 30cm uzunluğunda. İstediğiniz boyutu bildirirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 639207
fsirin
Karavan Yönetim
kargo ne kadar yazarsa o kadar. 20TL gibi kargo parası.
Ücret ne kadar ?
fsirin
Karavan Yönetim
Elden de alabilirsiniz maltepe merkezdeyim.
Merhaba karavanı için 1ad 30cm 1ad 36cm 2 adet etiket rica edeceğim.
Zümrütevler Mahallesi maltepedeyim. Yurtiçi kargo ile olursa Zümrütevler Şubesinden alabilirim. Saygılar 0505 325 92 11 hikmet dede
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.