Cevabınız için çok teşekkür ederim.Bütçemi dediğiniz gibi arttıracağım.Lpgsiz kullanmak istiyorum aldığım aracı.Lpg kullanan bazı araç sahipleri 120 sonrası aracın gitmediğini yazmış.Çok km yapmayacağım için lpg gerek duymuyorum.Lpg olmadan araca gerekli işlemleri yaptıktan sonra daha rahat eder miyim?Her türlü sanayiye gitmeyi zaten göze aldım.Cevaplarınız benim için çok önemli cidden.Sesine hayranım cidden aracın.Ne olursa olsun kullanmak istiyorum.Bazı yorumlarda virajlarda sağa sola sallanma savrulma konusunu gördüm sonuçta yüksek araç normal birşey diye düşündüm.Siz galiba bu araca sahipsiniz .Aracınız kaç model,şehiriçi kullanımda nasıl bir izlenime sahip (benim için yakıt önemli değil sonuçta 5.2 bir araç),şehiriçi kaç litre yakıyorsunuz?Önerdiğiniz bir araç var mı (satlık olarak)?Bunlar merak ettiğim konular.Cidden dediğim gibi araca çok meraklıyım.Cevaplarsanız çok sevinirim.Şimdeden teşekkürler...
120'den sonra niye gitmesin lpg? düzgün ayar yapılmamıştır ondan. yüksek devirlerde wideband ayarı gerek. ülkemizde lpg'den anlayan kimse yok ki

(lpg'ciler de dahil)
ses araçtan araca değişir. orijinal stock 5.2 sesi seni tatmin etmez. senin bahsettiğin özel susturucular. bu araçlarda genellikle flowmaster 44 takılır. (nadiren f 10 daha tok bir ses verir). o ses ordan geliyor yani orijinal sesi değil aslında
salıncaklar denge kolları burçlar filan sağlamsa virajlarda çok ciddi bir sorun yaşamazsın. ama daha önce hiç yüksek araç kullanmayanlar biraz garipseyebilir, bu gayet normal.
evet 96 makyajlı 5.2 sahibiyim. şehiriçi akan trafikte 20 litrenin altına düşmez. dur kalk trafikte de 25 litrenin altına düşmez. son 2 yıldır devamlı benzinde kullanıyorum. lpg'de bu rakamların üzerine en az 3 litre eklemen lazım. şehir dışında da cc 90'a sabitlersen 10 litrelere kadar düşürmen mümkün.
benim aracım satılık diyebilirim. aslında daha kesin karar vermedim ama galiba artık satıcam gibi

5 sene dayandım ama artık yürütemiyorum. şehir içi 3 lirayı geçiyor. ben günlük kullandığım için çok ağır gelmeye başladı. benzine her gün zam geliyor. yani bunu da hesaba katman gerekiyor. bugün 3 lira yakıyor ama seneye 5 lira yakmayacağının garantisi yok
bir de haberin olsun öyle hadi deyince satılacak araçlar değil bunlar. alayım hevesimi 3-5 ay sonra satarım diye düşünme. aç sarı siteye bak ilanlara. aylarca hep aynı araçlar dönüp duruyor. bu zamanda kimse cesaret edemiyor almaya.