www.sahibinden.comSelamlar, 11.5 m3 motokaravan almak istiyorum..
Burada daha güvenli araç bulabileceğimi düşündüm..
Ehh, Şansınızı denediniz. Umarım bulursunuz aradığınız aracı.Burada daha güvenli araç bulabileceğimi düşündüm..
Teşekkürler, umarım buraya ilan vermeme neden olan, üçüncü sahibine geçen Maviş gibi bir araç bulabilirim..Ehh, Şansınızı denediniz. Umarım bulursunuz aradığınız aracı.
Maviş, Rüzgar'ın (Hüseyin Pelit) karavanı mı? İveco?Teşekkürler, umarım buraya ilan vermeme neden olan, üçüncü sahibine geçen Maviş gibi bir araç bulabilirim..
3200 TL 2800 turbodizel 97 model iveco daily 35.10 karavan satışa hazırMaviş, Rüzgar'ın (Hüseyin Pelit) karavanı mı? İveco?
Sanırım ..Maviş, Rüzgar'ın (Hüseyin Pelit) karavanı mı? İveco?
- Sahibinden de şöyle bir araçla ilgileniyorum.. Karavanı beğendim de , tecrubesiz oluşumdan markası ve modeli düşündürüyor.. Konulara hakim görünüyorsunuz, bunun hakkında bir fikriniz olupta paylaşırsanız sevinirim..
ü
- Tipi Panelvan Camper
- Marka Citroen
- Yıl 2004
- Km 235.000
En çok kullandığımız, sarı site tabir ettiğimiz site.
Benim çekme karavanım var. Ve görmeden bir şey demek çok zor. ama genel manada fotoğraflardan temiz, düzenli göründüğünü söylemeliyim.
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.