toyota yetkili bayisinde takıldı.
Toyota yetkili bayisinde takıldıysa zaten Toyota'nın orjinal modüllü elektrik tesisatını takmış olmaları gerekir. Ekteki dosyayı ben internetten buldum; 2016 sonrası Hilux'ler için diyor. Bire bir aynısı olmayabilir ama bizim Hilux'e de bu şekilde monte ettiklerini biliyorum.
Bizim karavanın da arka stop ve sinyal lambaları ledli değil, kocaman 21W ampuller var. Ancak herhangi bir sorun olmadı.
Kablo demetini motor bölümünden dar kauçuk bir geçiş vasıtasıyla sağ ön yolcu kabinine geçiriyorlar. Oraya modül kutusunu koyuyorlar ve yine aynı bölgede bulunan röle ve sigorta kutularından aracın sinyalizasyonundan gerekli sinyaller hazır konnektörler vasıtasıyla kolayca bağlanıyor.
Daha sonra sağ ön yolcu koltuğunun altındaki bir geçişten arkaya gidecek olan çeki demiri konnektörü geçirilip arkaya kadar tesisat sabitleniyor.
Not: Eğer 3 sistem buzdolabı kullanacaksanız ekstra 10 mm^2 TS-1435 / DIN 72551 standardında otomotiv kablosunu da aküden direkt olarak arkaya çektirmelisiniz. Çünkü Toyota'nın kendi tesisatının kalınlığı buzdolabı için yeterli değil.