Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?
Tren ,deyince ,Ankara Garında yaşadığım ve her kelimesi doğru olan bir olayı anlatayım.
09/04/2009 tarihinde Ankara Garına Eskişehir için YHT bileti almak için geldim.
1- Peronda YHT park etmiş olarak duruyordu. Yolcu alımı yoktu. Görevliye trenin içini görmek istediğimi, söyledim. Personel YASAK dedi. Halbuki hangi klasta seyahat edeceğime görerek karar verebilirim.
2- Gişelere bilet rezervasyonu yaptırmak için geldim. Personel YASAK dedi. Telefon ile yapılacakmış , mutlaka, Çağdaş yönetimler bu yanıtı verecekse, oraya yakına bir yere telefon koyar. İşte yandaki telefondan rezervasyon yapabilirsiniz., der.
3- Danışmaya yaklaştım, dahili hattınızla telefonunuzu kullanarak rezervasyon yapabilirmiyim dedim. YASAK dediler.
4- Beyaz masaya gittim , derdimi anlatacağım. Personel dert anlatmak YASAK dedi. Yazacaksınız!
5- Gar müdürlüğüne şikayetimi anlatmak için gittim . YASAK dediler. Hızlı tren gar müdürlüğü ilerde onlara anlatın.
6- Sora sora YHT gar müdürlüğüne gittim . Binaya girmek YASAK mış
7-Kapıda sigara içen personellere yalvardım, şifreli kapıyı açtılar. YHT gar müdürlüğüne girdim. Hangi odaya girdi isem "bize anlatmayın YASAK" dediler. 3. katta Tuna Bey varmış , derdinizi ona anlatın dediler.
8- 3. katta Tuna Beyi buldum. Kapıda sekreter, içeri girmek YASAK dedi. ismimi aldı, ne için görüşeceğimi sorguladı. İçeri girdi. Patronu ile görüştü. Çıktı. Şimdi YASAK dedi. Tuna Bey meşgul. Oturun bekleyin.
9- O sinirle çıktım. Bir telefon kulubesi buldum. 3106515 e rezervasyon için telefon açtım. Personele rezervasyon yaptırmak istediğimi ancak, yolcunun yaşlı olması nedeni ile seyahat koltuğunun mutlaka trenin gidiş yönüne göre olması gerektiğini söyledim. YASAK dedi. Şansınıza, bizde bilmiyoruz. Ters de gidebilirsiniz.
10- Çok üzüldüm, çok, trenimiz çoooooook hızlı ama, işletenler o kafalar halen çooooooook yavaş
Saygılarımla