orhun arpad
Kamp I
Ynt: Yeni Aracım Bir Dodge
hain planlarım var
hain planlarım var
VAP' Alıntı:Gerçekten de nefis görünen bir araç olmuş, halen tedavülde mi acaba, birkaç fotoğrafını daha görmek mümkün müdür?
Oğuz Bey, selamlar. Tabiki yapmış olduğum planları ve resimleri size memnuniyet ile iletirim. İsterseniz özelden isterseniz burdan paylaşabilirim. Benim yapmış olduğum tasarımlar Unimog 404 şasesi difransiyelleri yayları ve arazi şanzumanı aynen muhafaza edilerek doçta kullanılan 3500 devirli 4 silindirli 4000cc perkins motor ile çift kabin kupa ve kasa havuzunu Mog şasesine aktarmaktı. Ancak ikinci bir seçenek ise Doç şasesini ve arazi şanzumanını muhafaza ederek sadece mog diferansiyellerini doça aktarmaktı. İkinci seçenekte araç makaslı oluyor. Ancak birinci seçenekteki Unimog şasesi ile yapılan plandaki en büyük avantaj Unimog şasesinin burulması yani esnekliği.oguz28' Alıntı:Bayram bey selamlar. ben bu şekilde bir araç yapmayı planlıyorum. eğer resimleri bizimleri ve bilgileri bizimle paylaşırsanız banada yol göstermiş olursunuz. teşekkürler
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.